Διανομή

Πολιτική Αποστολών

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελληνίως χρησιμοποιώντας εταιρίες Courrier προσφέροντας στον αγοραστή ταχεία εξυπηρέτηση και χαμηλά κόστη παραλαβής των προϊόντων.

Ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στις 2-3 εργάσιμες ημέρες. Ζητούμε την κατανόησή σας για την καθυστέρηση παράδοσης σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές καθώς επίσης και σε περιόδους υψηλής κίνησης. Η χρέωση ανέρχεται στα 4,50 € εκτός εαν η παραγγελία ξεπερνάει το ποσό των 49,99 € οπότε και η διανομή γίνεται δωρεάν.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα ενημερώνεστε από το τμήμα εξυπηρέτησης.

*Για παραγγελίες εξωτερικού ( εκτός Ελλάδος ) , το κόστος διανομής υπολογίζεται ογκομετρικά και θα ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος , αφού ολοκληρώσετε και αποστείλετε την παραγγελία σας.

Διαθεσιμότητα

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώνετε με e-mail ότι έχετε ενημερωθεί κι επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Φόρτωση ...